Lediga tjänster

Vi strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats! Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare mår bra och har de bästa förutsättningarna för att fortsätta göra ett bra jobb kombinerat med återhämtning, familj och fritid. Skulle du vilja bli en av oss eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra olika kontor.

Just nu har vi inga lediga tjänster

På Expandia är vi ett gäng glada och engagerade kollegor. Vi söker dig som är sugen på att få jobba i ett riktigt bra team och som vill lära dig mer om vår fantastiska bransch. Vi erbjuder en bra möjlighet för dig som vill trivas och få utvecklas på jobbet och som söker en arbetsplats på lång sikt där man värnar om gemenskap, tillväxt och hälsa.

Glöm inte att du alltid är välkommen med din spontanansökan!


VAD ÄR EXPANDIAANDAN FÖR DIG?

Hur sätter man ord på en levande företagskultur? Vi låter våra medarbetare berätta.

susanne expandia

”Expandiaandan för mig är samhörighet, trygghet, gemenskap och lojalitet. Jag känner mig glad och stolt över att vara en del av Expandia. Vi jobbar hårt men har kul under tiden.”

Susanne, Säljadministratör på Expandia sedan 2017

expandiaandan martin

”För mig betyder Expandiaandan främst #engagemang och #lagarbete.

Jag känner mig stolt att jobba på Expandia. Främst hur vi alla tillsammans, med ett stort engagemang, hjälps åt att ge våra kunder den bästa servicen.Vår stora passion och glädje driver oss att hela tiden bli bättre på det vi gör, vilket utvecklar oss och tar oss mot nya mål. Det är lagarbete när det är som bäst.”

Martin, Försäljningschef på Expandia sedan 2013

expandiaandan tobbe

”För mig är Expandiaandan det här:

GEMENSKAP – Tillsammans
UTVECKLING – Som individ, team och företag
FRAMTID – Framåtsträvan”

Tobias, Lager- och Renoveringschef på Expandia sedan 2018