Lediga tjänster

Vi strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats! Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare mår bra och har de bästa förutsättningarna för att fortsätta göra ett bra jobb kombinerat med återhämtning, familj och fritid. Skulle du vilja bli en av oss eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra olika kontor.

På Expandia är vi ett gäng glada och engagerade kollegor. Vi söker dig som är sugen på att få jobba i ett riktigt bra team och som vill lära dig mer om vår fantastiska bransch. Vi erbjuder en bra möjlighet för dig som vill trivas och få utvecklas på jobbet och som söker en arbetsplats på lång sikt där man värnar om gemenskap, tillväxt och hälsa.


För tillfället söker vi:

LOGISTIKSAMORDNARE

- med intresse för utveckling av effektiva flöden

Är du en logistiker ut i fingerspetsarna med stort intresse för planering och optimering? Då kan detta vara rollen för dig. Hos oss kommer du att få jobba med utveckling av logistikkedjan för våra 19 000 moduler. Vilken dröm!

Expandia fortsätter sin fantastiska resa och expansion. Vi söker dig som är positivt nyfiken och som vill arbeta och utvecklas i ett stabilt tillväxtföretag tillsammans med glada och engagerade kollegor. Vi erbjuder en bred och stimulerande tjänst hos oss som Logistiksamordnare. Vi hjälper våra kunder att snabbt och professionellt lösa ett lokalbehov med moderna, hållbara och kvalitativa modullösningar. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och drivs av att hjälpa dem på bästa sätt.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Västerås. Du kommer att jobba tätt tillsammans med Logistikavdelningen men även tvärfunktionellt där du har kontakt med andra avdelningar och personer inom bolaget. Din roll innebär även kontakt med externa intressenter så som leverantörer, transportörer och kunder och du kommer ansvara för att säkerställa en supply chain med hög kvalitet och effektivitet.

Din primära uppgift är att jobba med ständig utveckling, förbättring och optimering avseende transporten av Expandias produkter. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • samordna och boka transporter i samband med etableringar, avetableringar, lagerhantering och renovering
  • samordna och utveckla transporter på järnväg
  • boka mobilkran i samband med etableringar och avetableringar
  • optimera modulbokningar för att transportera så effektivt som möjligt
  • göra platsbesök och besikta in- och utfartsvägar i samband med etablering och avetablering
  • planera och optimera montageflöden
  • uppdatera dokument över antalet monterade moduler per vecka

 

Vem är du?  Vi söker dig som är sugen på att arbeta i ett bra team och som vill lära dig mer om vår fantastiska bransch. Viktigt för denna rollen är att du är lösningsorienterad och handlingskraftig. Du är noggrann, grym på siffror och är duktig på att koordinera uppgifter så att de går i mål. Vi tror att du har:

  • en utbildning inom logistik från universitet, högskola eller likvärdig utbildning
  • några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • god systemvana och goda kunskaper i Excel

Detta är en social och central roll och du kommer att ha mycket interna och externa kontakter, vilket innebär att du är duktig på kommunikation och har lätt för att skapa relationer.

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sök tjänsten senast den 16 augusti via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.