Lediga tjänster

Vi strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats! Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare mår bra och har de bästa förutsättningarna för att fortsätta göra ett bra jobb kombinerat med återhämtning, familj och fritid. Skulle du vilja bli en av oss eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra olika kontor.

Projektledare

- med intresse och kunskap inom bygg

Expandia fortsätter sin fantastiska resa och expansion. Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas i ett stabilt tillväxtföretag tillsammans med glada och engagerade kollegor. Att jobba som Projektledare hos oss är en fri roll där du projektleder byggprocessen och hjälper våra kunder att snabbt och professionellt lösa ett lokalbehov med moderna, hållbara och kvalitativa modullösningar.

Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och drivs av att hjälpa dem på bästa sätt. Vi jobbar även långsiktigt med rekrytering och vi ser till att du får en bra start hos oss och möjlighet att växa in i rollen.

Tjänsten är placerad på vårt fina kontor i Västerås med en marknad från Östergötland och norrut, där de flesta av våra kunder finns i Mälardalen. Du driver dina projekt framåt och du får stöd genom vår projektmodell, mallar och rutiner och så klart dina kollegor. För att lyckas krävs mycket kommunikation och du kommer att ha daglig kontakt med kunder och entreprenörer. Du trivs helt enkelt med att vara spindeln i nätet som får saker att hända och du har koll på både människor, dokument och ekonomi. I korthet innebär det att:

  • Leda byggprocessen enligt tid- och kostnadskalkyl
  • Ta fram underlag och instruktioner för entreprenörer (ritningar och beskrivningar)
  • Handla upp entreprenörer som tex målning, rör och vvs
  • Ställa samman dokumentation
  • Genomföra besiktning samt lämna över till kund
  • Ekonomisk sammanställning inför fakturering och projektuppföljning

 

Vem är du?  Vi söker dig som är sugen på att få jobba i ett riktigt bra team och som vill lära dig mer om vår fantastiska bransch. Du har kunskap från bygg på något sätt och förståelse för processen i ett byggprojekt, men viktigast av allt är din inställning och vilja att bli en riktigt bra projektledare. Att vara kommunikativ, duktig på att säkerställa andras leverans och uppföljning samt förmåga att hantera nödvändig dokumentation är a och o. Tidigare erfarenhet av projektledning är bra, men det är inte ett krav att ha lett byggprojekt. Du kanske har lett andra kundnära projekt som inköpare, kalkylator, förvaltare, planerare eller annan roll i byggbranschen?

Varmt välkommen till oss! Vi erbjuder en bra möjlighet för dig som vill trivas och få utvecklas på jobbet och som söker en arbetsplats på lång sikt där man värnar om gemenskap, tillväxt och hälsa. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och fina träningsmöjligheter. Vi har tex ett eget nybyggt gym. Bara en sån sak!

 

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sök tjänsten senast den 10 februari via www.skillsrekrytering.se/lediga-jobb
Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.


modulmontage
jobba hos oss

Logistiksupport

- med intresse för bygg, förvaltning och projektledning

Expandia fortsätter sin fantastiska resa och expansion. Vi söker dig som är positivt nyfiken och som vill arbeta och utvecklas i ett stabilt tillväxtföretag tillsammans med glada och engagerade kollegor. Vi erbjuder en bred och stimulerande tjänst hos oss som Logistiksupport. Vi hjälper våra kunder att snabbt och professionellt lösa ett lokalbehov med moderna, hållbara och kvalitativa modullösningar. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder och drivs av att hjälpa dem på bästa sätt.

Tjänsten är placerad på vårt fina kontor i Västerås med en marknad från Östergötland och norrut, där de flesta av våra kunder finns i Mälardalen.  Dock så kommer tjänsten initialt att innebära en del resor till bl.a. vårt kontor i Stidsvig.

Din uppgift blir primärt att arbeta med information rörande våra ca 19.000 moduler, vart de befinner sig, vilken status de innehar och vilka planer vi har för de framöver.
Detta är hjärtat i vår verksamhet och tillsammans med dina kollegor ser du till att systemet är uppdaterat med rätt information så att logistik och underhåll kan utföras med korrekta förutsättningar.

Utöver informationshantering så kommer du även ges möjlighet att leda bl.a. underhållsprojekt, tex yttre fasadunderhåll. Du kontaktar kunder, entreprenörer, tar in priser, se till att arbetet blir utfört och följer sedan upp kvalitet och utfall.

Du kommer även att få arbeta med kvalitetsgranskning av nya moduler.

Vem är du?  Vi söker dig som är sugen på att arbeta i ett bra team och som vill lära dig mer om vår fantastiska bransch. Viktigt för denna rollen är att du är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta med information och människor. Du har god datorvana och erfarenhet av FileMaker är meriterande.

Detta är en social och central roll och du kommer att ha mycket interna och externa kontakter, vilket innebär att du är duktig på kommunikation och har lätt för att skapa relationer. För att lyckas och trivas i rollen så är du grym på att planera dina uppgifter. Detta kan vara ett bra steg för dig som har arbetat som inköpare, snickare, planerare eller i en annan roll i byggbranschen och som vill ta nästa steg i din utveckling. Du kan även vara i början av din karriär och har en relevant högskoleutbildning.

Varmt välkommen till oss! Vi erbjuder en bra möjlighet för dig som vill trivas och få utvecklas i sin tjänst och som söker en arbetsplats på lång sikt där man värnar om gemenskap, tillväxt och hälsa. Vi erbjuder bra anställningsvillkor och fina träningsmöjligheter. Vi har tex ett eget nybyggt gym. Bara en sån sak!

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sök tjänsten senast den 10 februari via www.skillsrekrytering.se
Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.