Lediga tjänster

Vi strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats! Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare mår bra och har de bästa förutsättningarna för att fortsätta göra ett bra jobb kombinerat med återhämtning, familj och fritid. Skulle du vilja bli en av oss eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra olika kontor.

På Expandia är vi ett gäng glada och engagerade kollegor. Vi söker dig som är sugen på att få jobba i ett riktigt bra team och som vill lära dig mer om vår fantastiska bransch. Vi erbjuder en bra möjlighet för dig som vill trivas och få utvecklas på jobbet och som söker en arbetsplats på lång sikt där man värnar om gemenskap, tillväxt och hälsa.


För tillfället söker vi:

PRODUKTINGENJÖR BYGG

- med intresse för teknik, utveckling och kvalitet

Expandia fortsätter sin fantastiska resa och expansion. Vi söker dig som är positivt nyfiken och som vill arbeta och utvecklas i ett stabilt tillväxtföretag tillsammans med glada och engagerade kollegor. Vi erbjuder en bred och stimulerande tjänst hos oss som Produktingenjör.

Du kommer att göra skillnad. ​Expandia är inte som andra arbetsgivare. Vi tänker cirkulärt och hållbart. För det kan du göra även när det kommer till att hyra ut lokaler, det har vi bevisat. När vi skapar relationer med kunder och medarbetare gör vi det genom våra tre värdeord: trygghet, engagemang och gemenskap. Vi är genuint intresserade, stöttar alltid varandra och vill ha roligt när vi jobbar. För det är då du trivs, och det är när du trivs som du kan göra skillnad. Detta kallar vi Expandia-andan. Dessutom erbjuder vi bra anställningsvillkor och fina träningsmöjligheter.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Västerås. Du kommer även att få lära känna kollegor från kontoren i Göteborg och Klippan. Totalt jobbar ca 60 drivna och positiva medarbetare på Expandia.

Din primära uppgift blir att bistå teknikorganisationen med input och underlag i en rad olika frågor och bidra till teknisk utveckling och kvalitet av våra modulsystem. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • utföra tekniska utredningar och analyser
  • utvärdera och genomföra produktförbättringar avseende installationer och tekniska lösningar av Expandias produkter
  • kvalitetsgranska produktion av moduler genom besiktningar av leveranser
  • kvalitetsgranska genomförandet av modulmontage genom platsbesök och besiktningar av montage under uppförandeskedet
  • utföra energibalansberäkningar och energiverifieringar av modulprojekt
  • delge kunskap till säljare, projektledare och entreprenörer om nyheter och förändringar som dina utredningar och förbättringar har resulterat i
  • stödja Expandias kundsupport vid mer komplicerade felanmälningar
  • förbereda och sammankalla entreprenörsmöten

Vem är du? Vi söker dig som är sugen på att få jobba i ett riktigt bra team och som vill lära dig mer om vår fantastiska bransch. Du har gedigna kunskaper från bygg och förståelse för processen i ett byggprojekt, men viktigast av allt är din inställning och viljan att bli riktigt tekniskt kunnig på våra produkter och processer. Du har lätt för att lyfta blicken och ställa de rätta frågorna som ligger till grund för din utredning och analys. Problemlösningsförmåga och administrativ kunskap i kombination med ditt sätt att kommunicera och skapa relationer gör att du trivs och lyckas med dina uppgifter. Vi tror att du är utbildad Byggnadsingenjör, men det är inte ett krav. Meriterande med erfarenhet av Projektledning och BasU. Varmt välkommen till oss!

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med rekryteringsföretaget Skills Rekrytering. Sök tjänsten senast den 15 april via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på Skills Rekrytering, 070- 33 55 290.