Välkommen till Kvalitetsmässan 2019

12-14 november är det åter dags för Kvalitetsmässan på Svenska Mässan i Göteborg. Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. Självklart finns Expandia på plats som utställare. Välkommen till monter B02:21!

I år är temat Ett smartare samhälle där 170 seminarier med toppolitiker, företagare och forskare blandas med 150 utställande företag som har offentlig sektor i fokus. Den svenska välfärden måste hela tiden utvecklas i takt med förändrade utmaningar och nya möjligheter. Digitalisering, innovationer och nya idéer som skapar hållbara lösningar i hållbara samhällen är en förutsättning för att även i framtiden erbjuda en välfärd i världsklass.

En av de stora kommande utmaningarna inom offentlig sektor är bristen på särskilda boenden för äldre. I Expandias monter visar vi hur snabbt och enkelt det går att få ett komplett äldreboende på plats inom 60 dagar. Det finns möjlighet att skapa både egna lägenheter med egen ingång eller vårdboenden med rum i korridor. Lokalerna hyrs av oss så länge ni behöver dem, med en uppsägningstid på 6 månader. Service, kundsupport och försäkring ingår självklart i hyran.

Kvalitetsmässans officiella hemsida

Fribiljett Kvalitetsmässan

Expandias monter på Kvalitetsmässan 2017