Lediga tjänster

Vi strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats! Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare mår bra och har de bästa förutsättningarna för att fortsätta göra ett bra jobb kombinerat med återhämtning, familj och fritid. Skulle du vilja bli en av oss eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra olika kontor.

Byggprojektledare

Har du goda byggkunskaper och vill vara delaktig i hela byggprocessen? Expandia växer och söker nu dig som vill ha en fri och spännande roll i en liten organisation med högt i tak.

Hur ser din arbetsdag ut?
Hos Expandia som är marknadens största leverantör av tillfälliga lokaler kommer du som projektledare ha mycket omväxlande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Arbetsplatsen präglas av mycket samarbete och support kollegor emellan och förutom mycket interna kontakter kommer du även ha externa såsom kundkontakter och även mycket kontakter med entreprenörer samt myndigheter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

– Ansvar för projektets genomförande med allt från att ta fram upphandlingsdokument till dokumentation inför slutbesked samt göra slutfakturering.
– Ledning av byggprocessen och avstämning mot given kostnadskalkyl och tidsram.
– Entreprenörskontakter som bl.a. innebär att ta fram ritningar och beskrivningar.
– Genomföra besiktning samt överlämning till kund.
– Ekonomisk sammanställning inför fakturering.

Dina projekt har olika omfattning och storlek och projektledaren ansvarar generellt för 3-5 projekt samtidigt. Tjänsten innebär en hel del tjänsteresor där du kommer att besöka arbetsplatser och kunder.

Vem trivs här?
Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör med några års arbetslivserfarenhet eller har inhämtat likvärdiga kunskaper i arbetslivet. Du är tex högskoleutbildad inom byggnad, YH-utbildad med relevant inriktning eller har gått den långa vägen med tekniskt gymnasium och rätt arbetslivserfarenhet. Vi utgår ifrån att du kan navigera i gällande byggregelverk så som Plan- och bygglagen och BBR etc. Vidare är god datorkompetens och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift ett krav. Det är meriterande med kunskaper i ett ritningsprogram.

Som person är det viktigt att du tycker om att ha roligt på jobbet. Du har ett nyfiket sätt och stort intresse för byggbranschen och engagerar dig i branschen generellt. Du behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt och ha kraften att fatta egna beslut. Din förmåga att skapa och behålla relationer blir viktig i din roll samtidigt som problemlösning, ditt driv och serviceanda är viktiga faktorer för att du ska klara av jobbet.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi?
Expandia är Sveriges största leverantör av tillfälliga lokaler. Expandias moderna modulsystem skapar möjligheter att snabbt lösa ett lokalbehov utan att behöva göra avkall på kvalitet och miljö. Expandia erbjuder moduler för förskolor, skolor, kontor och olika typer av boenden. Idag har Expandia ca 60 anställda och finns på tre orter i Sverige; Västerås, Stidsvig och Göteborg. Expandia finns även representerade i Danmark, Norge och Finland. Du erbjuds en gedigen introduktion, tjänstebil efter avslutad provanställning och det finns goda utvecklingsmöjligheter i form av kompetensutveckling. Hos Expandia får man mycket frihet under ansvar och möjlighet till arbete i en entreprenöriell och kundorienterad arbetsmiljö.

Välkommen att söka tjänsten!

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark och har du frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Eva Bjälkander på 073 684 77 35. Du ansöker tjänsten via badenochandclark.se. I processen sker urval löpande och du är välkommen med din ansökan snarast möjligt men senast den 21 oktober.

Expandias medarbetare värderar trivsel högst i den årliga medarbetarenkäten, tätt följt av möjligheten att påverka sin arbetssituation och ta ansvar för sitt eget arbete.”