Varsågod, välj din sommargåva!

Läs mer om våra utvalda titlar nedan och välj din favorit. Annars kan du alltid stötta Barncancerfondens viktiga forskningsarbete. Glad sommar önskar vännerna på Expandia.

Fingertoppskänsla: en nödvändig manual i social kompetens

Av Henrik Fexeus

Henrik Fexeus har under tio års tid lärt oss hur vi kan använda kroppsspråk, psykologiska tekniker och ordlös kommunikation för att göra oss förstådda, skapa relationer och påverka andra. Med teknikerna i Fingertoppskänsla får du verktygen att stärka din sociala förmåga och skapa det meningsfulla liv du förtjänar.

Bemötandekoden

Av Lena Skogholm

Föreläsaren och beteendevetaren Lena Skogholm tar med dig på en spännande upptäcktsfärd i hjärnans fantastiska landskap. Du får förklaringar till vad som kan hända i våra relationer och konkreta tips hur du kan göra i olika situationer för att det ska bli bra. Boken är en guide för det mänskliga samspelet som du har nytta av livet ut.

Där kräftorna sjunger

Av Delia Owens

En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne “Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. “Där kräftorna sjunger” var den mest säljande boken i USA 2019 och har blivit en internationell succé.

Dödssynden

Av Maria Grund

En fjortonårig flicka hittas död i ett vattenfyllt kalkbrott på en välbekant och samtidigt märkligt främmande ö utanför Sveriges ostkust. Handlederna är sönderskurna och ett grovt snöre är intrasslat i håret. Dagen efter hittas en bokantikvarie brutalt knivmördad på andra sidan ön. Snart blir det tydligt att det som inträffat bara är startskottet för en hel rad våldsamma mord.

Expandia önskar dig en riktigt skön sommar!

expandia modultransport