• jobba hos expandia

    Känner du igen dig i våra värdeord: trygghet, engagemang och gemenskap? Vill du vara en del av en kultur där vi är genuint intresserade, stöttar varandra och har roligt på jobbet? Då kanske Expandia är din nästa arbetsgivare! Du hittar våra lediga tjänster nedan.

    Prenumerera på våra lediga tjänster!

EXPANDIAANDAN

En stark företagskultur skapar hög trivsel, nöjda kunder och nöjda medarbetare. För oss är det ingen raketforskning, vi har från start värnat om en stark företagskultur där kunden står i fokus och våra medarbetare får ta ansvar, utvecklas och må bra. Vår kultur är inte bara fina ord på ett papper utan vår kultur speglar hur vi agerar gentemot våra kunder, varandra och oss själva. Vi kallar vår företagskultur för Expandiaandan!

MEDARBETARNA BERÄTTAR

"Expandiaandan för mig är den gemenskap och det engagemang varje medarbetare har i företaget som gör det där lilla extra för att vi alla ska trivas och ha roligt tillsammans. Som ny känner man sig snabbt välkomnad."

Annika Moberg
Projektledare på Expandia sedan 2018

"För mig innebär Expandiaandan att alla, med entusiasm och engagemang går in för varje uppgift för att tillsammans nå målet. Det skapar en vi-känsla. Jag är stolt att jobba i ett företag med så mycket kunskap och kompetens."

Eva-Lena Grankvist
Säljare på Expandia sedan 2012

"Expandiaandan för mig är samhörighet, trygghet, gemenskap och lojalitet. Jag känner mig glad och stolt över att vara en del av Expandia. Vi jobbar hårt men har kul under tiden.”

Susanne Johannesson
Säljadministratör på Expandia sedan 2017

"Expandiaandan för mig är att alla jobbar i ett stort team med familjekänsla och gemenskap. Jag trivs på Expandia för att det är ett företag som blickar framåt och att man känner att man är en viktig del i det stora pusslet. Man har stor variation i sitt arbete samt trevliga kollegor"

Fredrik Arnehov
Servicetekniker Gruppchef på Expandia sedan 2017

"För mig betyder Expandiaandan främst engagemang och lagarbete. Jag känner mig stolt att jobba på Expandia. Främst hur vi alla tillsammans, med ett stort engagemang, hjälps åt att ge våra kunder den bästa servicen.Vår stora passion och glädje driver oss att hela tiden bli bättre på det vi gör, vilket utvecklar oss och tar oss mot nya mål. Det är lagarbete när det är som bäst.”

Martin Lundbergh
Försäljningschef på Expandia sedan 2012

"Expandia-andan är våra värderingar, vår kultur… vår styrka. Även om vi är utspridda över sju kontor i Norden, så har vi en stark sammanhållning, där alla pratar med alla oavsett funktion. Vi arbetar i samma riktning med positiv anda och hjälper varandra att nå målen som för företaget framåt, troligen Sveriges, eller kanske Nordens, bästa arbetsgivare.”

Katarina Ralfsson
Förvaltningschef på Expandia sedan 2012

"För mig är Expandiaandan det här: GEMENSKAP – Tillsammans, UTVECKLING – Som individ, team och företag, FRAMTID – Framåtsträvan”

Tobias Holm Karlberg
Renoveringschef på Expandia sedan 2018

NÅGRA AV VÅRA FÖRMÅNER

Friskvård och Gym på jobbet

Hos oss erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag. På våra kontor i Västerås och Klippan finns även välutrustade gym.

Bonus

Hos oss har du goda möjligheter till bonus som utbetalas årligen om maximalt 1,2 gånger månadslönen.

Semester

Hos oss erbjuds du 27 respektive 32 dagars semester beroende vilken tjänst du har.

Förmånsbil

I de flesta av våra tjänster erbjuds du möjlighet att ta ut en förmånsbil enligt vår frikostiga bilpolicy.

Sjukvårdsförsäkring

Du har möjlighet att teckna sjukvårdsförsäkring hos oss.

Löneväxling

Vill du dryga ut pensionen? Hos oss har du möjlighet till löneväxling.

Personalaktiviteter

Vi har kul både på och utanför jobbet! Hos oss får du vara med på kickoffs, jubileum, julfester, sommarfester och en massa annat skoj.

Kompetensutveckling

Vi vill att du ska lyckas för lyckas du så lyckas Expandia. Därför erbjuder vi en goda möjligheter till en bra kompetensutveckling!

Kollegor - en stark företagskultur

Vi är övertygade om att du kommer att välja oss som arbetsgivare på grund av vår härliga gemenskap och vårt engagemang för kunderna och för varandra.

MÖJLIGHETER HOS OSS

Här listar vi lediga jobb på Expandia just nu. Hittar du inget jobb som passar dig? Skicka gärna in en spontanansökan eller connecta med oss så får du alltid information när det dyker upp nya lediga jobb som kan vara intressanta för dig.

Våra kontor

Vi grundades i Sverige 1989 och har med åren vuxit till att bli ett av Nordens största företag inom uthyrning av tillfälliga lokaler.

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

{{ spot.number }}. {{ spot.title }}

{{ spot.text }}

Följ oss på instagram

Om Expandia

Vi grundades i Sverige 1989 och har med åren vuxit till att bli ett av Nordens största företag inom uthyrning av tillfälliga lokaler. Vi är familjeägda och har cirka 100 anställda i koncernen. Vi erbjuder svensktillverkade kontor, skolor, förskolor, vårdlokaler och bostäder som är anpassade efter kundens behov. Idag har vi närmare 22 000 moduler i vår modulflotta och vi kombinerar och återanvänder våra moduler i flera cykler – det ger en fyrkantig lösning som är helt cirkulär.