Jobba hos oss

Vi strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats! Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare mår bra och har de bästa förutsättningarna för att fortsätta göra ett bra jobb kombinerat med återhämtning, familj och fritid. Skulle du vilja bli en av oss eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra olika kontor.

Expandiaandan

– omsorg om varandra

Vår organisation genomsyras av ”Expandia-andan” som uppstått genom att Expandias grundare, Kjell Sköld, vinnlagt sig om att bara anställa de bästa medarbetarna. Andan kan bäst beskrivas som att vi har roligt tillsammans, är genuint intresserade av varandra, samt stöttar och prioriterar varandra i alla lägen.

Expandias medarbetare är företagets främsta resurs och vi tror att ett öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar där medarbetarnas engagemang och kompetens kommer till sin rätt är en viktigt orsak till varför vi trivs så bra på jobbet.

Vi arbetar långsiktigt med tydligt definierade mål för utveckling av både verksamhet och medarbetare och erbjuder en rad förmåner för de anställda. Några exempel är regelbundna hälsokontroller, ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att delta i olika aktiviteter. Läs gärna mer om vårt sociala arbete i vår hållbarhetsrapport.

Idag är vi 82 anställda i koncernen men vi växer snabbt. Just nu söker vi en Logistiksamordnare till huvudkontoret i Västerås. Läs mer om tjänsten här


Vad är Expandiaandan för dig?

Hur sätter man ord på en levande företagskultur? Vi låter våra medarbetare berätta.

expandiaandan ida

”För mig är Expandiaandan = Enkelhet + Professionalism
Här får jag en ”homey” känsla med eget ansvar och utrymme och frihet för nya egna idéer. Detta får mig att trivas bra på denna fina arbetsplats!”

Ida, Förvaltare på Expandia sedan 2019

expandiaandan martin

”För mig betyder Expandiaandan främst #engagemang och #lagarbete.

Jag känner mig stolt att jobba på Expandia. Främst hur vi alla tillsammans, med ett stort engagemang, hjälps åt att ge våra kunder den bästa servicen.Vår stora passion och glädje driver oss att hela tiden bli bättre på det vi gör, vilket utvecklar oss och tar oss mot nya mål.

Det är lagarbete när det är som bäst.”

Martin, Försäljningschef på Expandia sedan 2013

expandiaandan tobbe

”För mig är Expandiaandan det här:

GEMENSKAP – Tillsammans
UTVECKLING – Som individ, team och företag
FRAMTID – Framåtsträvan”

Tobias, Lager- och Renoveringschef på Expandia sedan 2018