Jobba hos Expandia

Vi strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats! Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare mår bra och har de bästa förutsättningarna för att fortsätta göra ett bra jobb kombinerat med återhämtning, familj och fritid. Skulle du vilja bli en av oss eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra olika kontor.

Expandiaandan

– omsorg om varandra

​Expandia är inte som andra arbetsgivare. Vi tänker cirkulärt och hållbart. För det kan du göra även när det kommer till lokaler, det har vi bevisat. När vi skapar relationer med kunder och medarbetare gör vi det genom våra tre värdeord: trygghet, engagemang och gemenskap. Vi är genuint intresserade, stöttar alltid varandra och vill ha roligt när vi jobbar. För det är då du trivs, och det är när du trivs som du kan göra skillnad. Detta kallar vi Expandia-andan.

Expandias medarbetare är företagets främsta resurs och vi tror att ett öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar där medarbetarnas engagemang och kompetens kommer till sin rätt är en viktigt orsak till varför vi trivs så bra på jobbet.

Vi arbetar långsiktigt med tydligt definierade mål för utveckling av både verksamhet och medarbetare och erbjuder en rad förmåner för de anställda. Några exempel är regelbundna hälsokontroller, ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att delta i olika aktiviteter. Läs gärna mer om oss i vår hållbarhetsrapport.

Idag är vi 82 anställda i koncernen men vi växer snabbt. För tillfället har vi inga lediga tjänster men vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intresserade och engagerade människor inom bygg- och fastighetsbranschen. Kontakta oss här.


Vad är Expandiaandan för dig?

Hur sätter man ord på en levande företagskultur? Vi låter våra medarbetare berätta.

expandiaandan ida

“För mig är Expandiaandan = Enkelhet + Professionalism
Här får jag en ”homey” känsla med eget ansvar och utrymme och frihet för nya egna idéer. Detta får mig att trivas bra på denna fina arbetsplats!”

Ida, Förvaltare på Expandia sedan 2019

expandiaandan martin

“För mig betyder Expandiaandan främst #engagemang och #lagarbete.

Jag känner mig stolt att jobba på Expandia. Främst hur vi alla tillsammans, med ett stort engagemang, hjälps åt att ge våra kunder den bästa servicen.Vår stora passion och glädje driver oss att hela tiden bli bättre på det vi gör, vilket utvecklar oss och tar oss mot nya mål.

Det är lagarbete när det är som bäst.”

Martin, Försäljningschef på Expandia sedan 2013

Eva-lena Expandia

“För mig innebär det att alla, med entusiasm och engagemang går in för varje uppgift för att tillsammans nå målet. Det skapar en vi-känsla. Jag är stolt att jobba i ett företag med så mycket kunskap och kompetens.”

Eva-Lena, Säljare på Expandia sedan 2012