Jobba hos oss

Vi strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats! Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare mår bra och har de bästa förutsättningarna för att fortsätta göra ett bra jobb kombinerat med återhämtning, familj och fritid. Skulle du vilja bli en av oss eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra olika kontor.

Expandiaandan

– omsorg om varandra

Vår organisation genomsyras av ”Expandia-andan” som uppstått genom att Expandias grundare, Kjell Sköld, vinnlagt sig om att bara anställa de bästa medarbetarna. Andan kan bäst beskrivas som att vi har roligt tillsammans, är genuint intresserade av varandra, samt stöttar och prioriterar varandra i alla lägen.

Expandias medarbetare är företagets främsta resurs och vi tror att ett öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar där medarbetarnas engagemang och kompetens kommer till sin rätt är en viktigt orsak till varför vi trivs så bra på jobbet.

Vi arbetar långsiktigt med tydligt definierade mål för utveckling av både verksamhet och medarbetare och erbjuder en rad förmåner för de anställda. Några exempel är regelbundna hälsokontroller, ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att delta i olika aktiviteter. Läs gärna mer om vårt sociala arbete i vår hållbarhetsredovisning.

Idag är vi 68 anställda i koncernen men vi växer snabbt. För tillfället söker vi en Produktingenjör till huvudkontoret i Västerås. Läs mer om tjänsten här.

Inte rätt tjänst för dig? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med trevliga kompetenta människor från bygg- och fastighetsbranschen. Välkommen med din ansökan!