• jobba hos expandia

    När vi skapar relationer med kunder och medarbetare gör vi det genom våra tre värdeord: trygghet, engagemang och gemenskap. Vi är genuint intresserade, stöttar alltid varandra och vill ha roligt när vi jobbar. Detta kallar vi Expandia-andan. Vi letar alltid efter duktiga medarbetare. Kolla om vi har något som passar dig!

Expandia-andan

Omsorg om varandra

Expandias medarbetare är företagets främsta resurs och vi tror att ett öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar där medarbetarnas engagemang och kompetens kommer till sin rätt är en viktigt orsak till varför vi trivs så bra på jobbet.

Vi arbetar långsiktigt med tydligt definierade mål för utveckling av både verksamhet och medarbetare och erbjuder en rad förmåner för de anställda. Några exempel är regelbundna hälsokontroller, ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att delta i olika aktiviteter.
Läs gärna mer om oss i vår hållbarhetsrapport ->

Idag är vi ca 90 anställda i koncernen men vi växer snabbt. För tillfället söker vi en Digital marknadskommunikatör till Västerås.
Läs mer om tjänsten här ->

Söker du examensarbete? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyutbildade och engagerade människor som vill jobba inom bygg- och fastighetsbranschen.
Skicka in ditt CV här ->

vad är Expandia-andan för dig?

Hur sätter man ord på en levande företagskultur?
Vi låter våra medarbetare berätta.

Katarina expandiaandan

Expandia-andan är våra värderingar, vår kultur… vår styrka. Även om vi är utspridda över sju kontor i Norden, så har vi en stark sammanhållning, där alla pratar med alla oavsett funktion. Vi arbetar i samma riktning med positiv anda och hjälper varandra att nå målen som för företaget framåt, troligen Sveriges, eller kanske Nordens, bästa arbetsgivare.”

– Katarina, Förvaltningschef på Expandia sedan 2012

expandiaandan martin

För mig betyder Expandiaandan främst #engagemang och #lagarbete. Jag känner mig stolt att jobba på Expandia. Främst hur vi alla tillsammans, med ett stort engagemang, hjälps åt att ge våra kunder den bästa servicen.Vår stora passion och glädje driver oss att hela tiden bli bättre på det vi gör, vilket utvecklar oss och tar oss mot nya mål. Det är lagarbete när det är som bäst. Vi arbetar i samma riktning med positiv anda och hjälper varandra att nå målen som för företaget framåt, troligen Sveriges, eller kanske Nordens, bästa arbetsgivare.”

– Martin, Försäljningschef på Expandia sedan 2012

Eva-lena Expandia

För mig innebär det att alla, med entusiasm och engagemang går in för varje uppgift för att tillsammans nå målet. Det skapar en vi-känsla. Jag är stolt att jobba i ett företag med så mycket kunskap och kompetens. Vi arbetar i samma riktning med positiv anda och hjälper varandra att nå målen som för företaget framåt, troligen Sveriges, eller kanske Nordens, bästa arbetsgivare.”

- Eva-Lena, Säljare på Expandia sedan 2012