Tillfälliga lokaler för förskolor

Många barn i kö?

Renoveringsbehov i de permanenta lokalerna? Eller behov av helt nya lokaler? Expandias förskolemoduler löser samtliga problem. Lokalerna har genomtänkt planlösning, stora ljusinsläpp och är från start utrustade med skötrum, kapprum och kök. Service, löpande underhåll och försäkring ingår självklart i månadshyran. Välkommen att läsa mer om våra moduler och se hur det går till att hyra av oss.

Moduler för förskola

S3000 är Expandias nyaste modulserie. Den är utvecklad med extra höga krav på design, ljuddämpning, komfort och säkerhet och går dessutom att få i upp till tre våningar. Därmed är den optimal för er med begränsad markyta.

S2000 är vår originalmodul för er som behöver en bra och funktionell förskolelokal till bästa möjliga pris. Den går att få i en eller två våningar, uppfyller självklart BBR och monteras nyckelfärdig på 60 dagar.

Referenser

modulskolan_hultsberg_S2000

Hultsbergsskolan

Karlstad
Hultsbergsskolan i Karlstad byggdes upp som en evakueringsskola för att stå i 26 månader under tiden den befintliga skolan renoverades.
Läs mer
modulförskola expandia

Smaragdgatans förskola

Västra Frölunda
I Västra Frölunda ligger Smaragdgatans förskola. En förskola som består av 8 avdelningar och mottagningskök, totalt 43 st S2000-moduler.
Läs mer
mariehäll tillfällig förskola s2000

Förskolan Dartanjangs gata

Mariehäll
Bristen på förskoleplatser i Mariehällsområdet är stor och Expandias förskolemoduler har tillfälligt löst problemet. Fem avdelningar med eget tillagningskök och plats för 90 barn.
Läs mer
storseglet dagismoduler

Förskola Storseglet

Henriksdal
Förskolan Storseglet är ett bra exempel på en tillfällig förskola där verksamheten snabbt kan komma igång och fungera perfekt medan den långsiktiga utbyggnaden och planeringen av stadsdelen fortskrider.
Läs mer

Nordala Förskola

Halmstad Kommun
Precis vid Travet i Halmstad ligger Nordala förskola som öppnades i augusti 2017. Två fristående paviljonger som är uppbyggda av Expandias förskolemoduler, S2000.
Läs mer

Solgläntans förskola

Långaryd, Hylte kommun
Det råder brist på förskolelokaler i Hylte kommun och eftersom behoven varierar över tid så är moduler är en flexibel och bra lösning som kan variera år från år i storlek.

Läs mer
paviljong förskola expandia

Förskolan Milot

Sundbyberg
Expandia fick genom sitt ramavtal med Sundbybergs Stad möjligheten att leverera förskolan Milot på drygt 1800 kvm för att lösa behovet av förskoleplatser i Ursvik.
Läs mer