Tillfälliga lokaler för förskolor

Många barn i kö?

Renoveringsbehov i de permanenta lokalerna? Eller behov av helt nya lokaler? Expandias förskolemoduler löser samtliga problem. Lokalerna har genomtänkt planlösning, stora ljusinsläpp och är från start utrustade med skötrum, kapprum och kök. Service, löpande underhåll och försäkring ingår självklart i månadshyran. Välkommen att läsa mer om våra moduler och se hur det går till att hyra av oss.

Moduler för förskola

S3000 är Expandias nyaste modulserie. Den är utvecklad med extra höga krav på design, ljuddämpning, komfort och säkerhet och går dessutom att få i upp till tre våningar. Därmed är den optimal för er med begränsad markyta.

S2000 är vår originalmodul för er som behöver en bra och funktionell förskolelokal till bästa möjliga pris. Den går att få i en eller två våningar, uppfyller självklart BBR och monteras nyckelfärdig på 60 dagar.

FÅ EN KOSTNADSUPPSKATTNING

Vill ni veta vad en förskolelokal skulle kosta? Det fixar vi! Fyll i ungefär hur många elever lokalerna ska rymma samt din mailadress så skickar vi en kostnadsuppskattning inom några dagar.

Eller kontakta oss direkt här!

Referenser