Gratis guide för upphandling av moduler och tillfälliga lokaler

Tycker du det är krångligt med offentliga upphandlingar?

Vi hjälper dig! Att upphandla moduler eller tillfälliga lokaler för t.ex. skola och vård kan verka
krångligare än det är. Därför har vi tillsammans med Upphandling24 skapat en guide som ger dig tips och råd hur du enkelt upphandlar moduler.

Guiden är på 13 sidor och innehåller bland annat:

Praktiska råd från upphandlare

Vem är bättre att fråga än proffsen själva? I guiden får du praktiska råd från flera erfarna upphandlare. De vet de bästa tipsen, vad som är viktigt och de vanligaste fallgroparna du bör undvika.

TIPS FRÅN JURISTEN

Att upphandla lokaler kan medföra krav och regler. Advokat Björn Bergström hjälper dig gällande vilka juridiska betraktelser det är värt att känna till.

FYRA GODA EXEMPEL PÅ UPPHANDLINGAR

Vill du lyckas med din upphandling är ett bra tips att titta på tidigare exempel av lyckade upphandlingar. I guiden hittar du fyra exempel på goda upphandlingar tillsammans med kommentarer från leverantörer.

Guiden är helt kostnadsfri. Du behöver endast fylla i dina kontaktuppgifter nedan så mailar vi guiden till inom några minuter.

Vill du istället prata med en rådgivare direkt?

 Här finns kontaktuppgifter för våra olika regioner.

Anna Karlsson
Anna Karlsson
Joakim Beijbom
Joakim Beijbom
Stefan Gertsen
Stefan Gertsen

referenser

Det är viktigt att du trivs i dina lokaler, oavsett om de är tillfälliga eller permanenta. Därför har vi satsat på moduler som har hög grundstandard och stora anpassningsmöjligheter. Detta är vi stolta över. Här kan du se några av de lösningar vi skapat åt våra kunder.

provisorisk barnehage utomhus

Högalids förskola

Förskolepaviljongen med 8 avdelningar i Trelleborg är tillfälliga ersättningslokaler medan befintliga lokaler renoveras.

Expandias nye moduler i 3 etasjer, med spiralrømning

Falkbergsskolan

Medan den nya Falkbergsskolan i Botkyrka byggs undervisas de 400 eleverna i Expandias tillfälliga skollokaler.

LSS-boende Expandia Nordrona

Nordrona LSS-boende

Det befintliga LSS-boendet i Norrtälje var i akut behov av renovering och det behövdes en snabb lösning för att komma tillrätta med problemet.

Om Expandia

Expandia är marknadens största leverantör av tillfälliga lokaler. Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor, skolor, förskolor och boenden helt anpassade efter era behov. Vi kan ordna allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service – allt för att vi ska ha nöjda, glada och trygga kunder.