gratis guide för
upphandling

Tycker du det är krångligt med offentliga upphandlingar? Inga problem – vi hjälper dig! Tillsammans med Upphandling24 har vi skapat en kostnadsfri guide som ger dig tips och råd hur du enkelt upphandlar moduler.

Praktiska råd från upphandlare

Vem är bättre att fråga än proffsen själva? I guiden får du praktiska råd från flera erfarna upphandlare. De vet de bästa tipsen, vad som är viktigt och de vanligaste fallgroparna du bör undvika.

Tips från juristen

Att upphandla lokaler kan medföra krav och regler. Advokat Björn Bergström hjälper dig gällande vilka juridiska betraktelser det är värt att känna till.

Fyra goda exempel på upphandlingar

Vill du lyckas med din upphandling är ett bra tips att titta på tidigare exempel av lyckade upphandlingar. I guiden hittar du fyra exempel på goda upphandlingar tillsammans med kommentarer från leverantörer.

Fyll i din e-post nedan så mailar vi guiden till dig inom några minuter.

vill du prata med en rådgivare direkt?


Joakim Beijbom
Joakim Beijbom

Regionchef sälj, Nord
Telefon: 021-80 64 83
Mobil: 070-580 41 11

Mejla Joakim ->

Stefan Gertsen
Stefan Gertsen

Regionchef sälj, Syd
Telefon: 0435-294 33
Mobil: 0730-28 65 99

Mejla Stefan ->

REFERENSER

Det är viktigt att du trivs i dina lokaler, oavsett om de är tillfälliga eller permanenta. Därför har vi satsat på moduler som har hög grundstandard och stora anpassningsmöjligheter. Detta är vi stolta över. Här kan du se några av de lösningar vi skapat åt våra kunder.


SKAPA DIN SKOLA PÅ EN MINUT

Svara på några enkla frågor och få en sammanfattning med kostnadsuppskattning och planritning som du kan dela med dina kollegor.