Kontorskalkylatorn

Kvm
Platser
100 Kvm 100 Platser

Närmast matchande lösning

Kvm

kr/månad*

*Uppskattat pris, kontakta oss för exakt månadskostnad. Inkluderar ej montage/demontage, markarbeten och eventuella tillval.

Platser:

Toaletter:

Konferensrum:

Kök:

Jag vill veta mer, ring eller maila mig på:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Exempel på planlösning

Tillfälliga kontorsmoduler snabbt

Saker går inte alltid som man planerat, det är därför vi finns. Oavsett om du behöver extra kontorsplatser, utöka läkarmottagningen, fler omklädningsrum eller mer plats för möten kan vi hjälpa dig. Med två olika kontorstyper och alla tänkbara storlekar och kombinationer täcker vi in de flesta av våra kunders behov. Välkommen att läsa mer om hur de ser ut och fungerar.

Kontorsmoduler

Kontorsmodul K2000 är svensktillverkade, ljusa och moderna lokaler som går att sättas samman helt efter era önskemål. En, två eller tre våningar? Mindre enskilda rum eller helt öppen planlösning? Allt är möjligt.

Kontorsmodul K10 har funnits med på marknaden ett tag men uppfyller självklart Boverkets byggregler. Snabb att få på plats, yteffektiv och prisvärd är det som våra kunder uppskattar.

Fler och fler upptäcker fördelarna med att satsa på bra personalutrymmen under långa och krävande byggprojekt. En god arbetsmiljö på arbetsplatsen skapar bättre förutsättningar för god kommunikation mellan olika entreprenörer, bra laganda och högre trivsel.

Referenser