Flyttbara kontorslokaler

Tillfälliga lokaler snabbt

Saker går inte alltid som man planerat, det är därför vi finns. Oavsett om du behöver extra kontorsplatser, utöka läkarmottagningen, fler omklädningsrum eller mer plats för möten kan vi hjälpa dig. Med två olika kontorstyper och alla tänkbara storlekar och kombinationer täcker vi in de flesta av våra kunders behov. Välkommen att läsa mer om hur de ser ut och fungerar.

Kontorsmoduler

Kontorsmodul K2000 är svensktillverkade, ljusa och moderna lokaler som går att sättas samman helt efter era önskemål. En, två eller tre våningar? Mindre enskilda rum eller helt öppen planlösning? Allt är möjligt.

Kontorsmodul K10 har funnits med på marknaden ett tag men uppfyller självklart Boverkets byggregler. Snabb att få på plats, yteffektiv och prisvärd är det som våra kunder uppskattar.

Referenser

sjukhuspaviljong_ostra_sjukhuset_K2000

östra sjukhuset

Göteborg
Kirurgmottagningen på Östra sjukhuset i Göteborg har haft verksamhet i Expandias moduler i fyra år och hösten 2018 utökades även förlossningen med en paviljong.
Läs mer
expandia_kontorsmoduler_LandskronaEnergi

Landskrona Energi

Landskrona
Landskrona Energi var trångbodda i sina befintliga lokaler. Expandias moderna K2000-moduler ger numera kontorsplats åt drygt 30 personer inklusive konferensrum och gemensamhetsytor.
Läs mer
kontorsmoduler_frescati_expandia_k2000

Akademiska Hus

Frescati Hage, Sthlm
I Frescati Hage i Stockholm hyr Akademiska Hus en paviljong av Expandia för att ge plats åt 20 kontorsplatser och tre stora föreläsningssalar.
Läs mer
tillfalligt_kontor_danmark_K2000

Brenntag

Frederikssund
Brenntag fick snabbt ett stort behov av mer kontor, mötesrum och matsalar. I samarbete med Expandia hittade man snabbt en lösning som uppfyllde företagets alla önskningar.
Läs mer
kontorspaviljong_Alfalaval_K2000

Alfa Laval

Ronneby
Hos Alfa Laval i Ronneby bilder 24 nytillverkade K2000-moduler en tvåvåningsbyggnad med öppna kontorslandskap och några mindre kontors- och konferensrum.
Läs mer