Tillfälliga lokaler för skolor

Oväntat många elever?

Renoveringsdags i de vanliga lokalerna, eller väntan på att en permanent skola ska bli klar? Vi vet av erfarenhet att ett akut lokalbehov ofta uppstår. När det händer finns Expandias skolmoduler – snabbt på plats, moderna och svensktillverkade med bästa arbetsro i fokus. Inflyttningsklara på 60 dagar. Välkommen att se hur det går till att hyra skollokaler av oss.

Skolmoduler

S3000 är Expandias nyaste modulserie. Den är utvecklad med extra höga krav på design, ljuddämpning, komfort och säkerhet och går dessutom att få i upp till tre våningar. Därmed är den optimal för er med begränsad markyta.

S2000 är vår originalmodul för er som behöver en bra och funktionell skollokal till bästa möjliga pris. Den går att få i en eller två våningar, uppfyller självklart BBR och monteras nyckelfärdig på 60 dagar.

Referenser

Herrängskolan

Stockholm
Renovering och utökning av befintlig skola gjorde att Expandias tillfälliga paviljonger blev ett bra ersättningsalternativ under byggtiden.
Läs mer
Expandia skolmoduler S3000

Ekens skola

Hammarby sjöstad
Ekens skola mitt i Hammarby Sjöstad är ett fantastiskt exempel på hur en skola för 450 elever snabbt byggs upp i tre våningar utan att kännas det minsta tillfällig.
Läs mer

Solbergaskolan

Hägersten
Den gamla skolan i Solberga hade blivit för liten och behövde dessutom renoveras. Snabbt och enkelt kunde Expandias skolmoduler ge plats för 8 skolsalar med tillhörande grupprum.
Läs mer
modulskolan_hultsberg_S2000

Hultsbergsskolan

Karlstad
Hultsbergsskolan i Karlstad byggdes upp som en evakueringsskola för att stå i 26 månader under tiden den befintliga skolan renoverades.
Läs mer
Skolbarack Årstaskolan Expandia moduler

Årstaskolan

Gullmarsplan, Stockholm
Expandias första S3000 skolpaviljong i tre våningar byggdes sommaren 2017 vid Gullmarsplan i Stockholm för att täcka Årstaskolans stora behov av extra elevplatser.
Läs mer