Baracker - fast bättre!

Expandia är en av marknadens största leverantörer av tillfälliga lokaler. Vi erbjuder nyckelfärdiga baracker för kontor, skolor, förskolor och boenden till både privat och offentlig verksamhet. Vi kan ordna allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service – allt för att vi ska ha nöjda, glada och trygga kunder. 

Jag vill veta mer mer, ring eller mejla mig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta oss direkt här!

referenser

Det är viktigt att du trivs i dina lokaler, oavsett om de är tillfälliga eller permanenta. Därför har vi satsat på baracker som har hög grundstandard och stora anpassningsmöjligheter. Detta är vi stolta över. Här kan du se några av de lösningar vi skapat åt våra kunder.

förskoleverksamhet i moduler blynäsviken

Förskolan Blynäsviken

Expandias populära förskolepaviljonger bildar förskolan Blynäsviken som har fem avdelningar med egna entréer i två våningsplan.

kontorsmoduler matsal

Landskrona Energi

Landskrona Energi var trångbodda i sina befintliga lokaler. Expandias kontorsmoduler bildar nu en u-formad byggnad på 950 kvm.

LSS-boende Expandia Nordrona

Nordrona LSS-boende

Nordrona LSS-boende är ett boende med 9 lägenheter, en tillfällig lösning i väntan på att något nytt eventuellt ska byggas.

För mer information, kontakta oss

Vill du veta mer om våra paviljonger eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter till våra tre olika kontor. 

Anna Karlsson
Anna Karlsson
Joakim Beijbom
Joakim Beijbom
Stefan Gertsen
Stefan Gertsen

Om Expandia

Expandia erbjuder tillfälliga lokaler för skolor, förskolor, kontor och boenden. Vi är ett svenskt familjeägt företag med dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Våra 19 500 svensktillverkade moduler, med en total lokalyta på 560 000 kvm, är i dag en viktigt pusselbit i samhällsbyggandet. Effektivt, funktionellt, och hållbart.