BARACKER, FAST BÄTTRE

Expandia är en av Nordens största leverantörer av tillfälliga lokaler. Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor, skolor, förskolor, vårdlokaler och boenden helt anpassade efter era behov. Vi kan ordna allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service – allt för att vi ska ha nöjda, glada och trygga kunder.

Jag vill veta mer, ring eller maila mig

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta oss direkt här!

från idé till invigning
på bara några veckor

Som en av marknadens största leverantörer har vi bäst leveranskapacitet när behovet är akut. Därmed kan du gå från behov till inflyttning snabbare än någonsin. Vi erbjuder ett tryggt och enkelt hyreskoncept som varken medför något extra arbete eller oväntade kostnader för dig som kund.

LOKALER UTFORMADE ATT PASSA JUST DIG

Vi erbjuder lokaler för alla typer av verksamheter. Oavsett om det handlar om kontor, skolor, förskolor, vårdlokaler eller bostäder kan vi leverera baracker helt anpassade efter era behov. Gå igenom vad ni behöver med oss, så utformar vi en lösning som alla trivs med.

Referenser

Det är viktigt att du trivs i dina lokaler, oavsett om de är tillfälliga eller permanenta. Därför har vi satsat på modulhus som har hög grundstandard och stora anpassningsmöjligheter. Detta är vi stolta över. Här kan du se några av de lösningar vi skapat åt våra kunder.

vill du prata med en rådgivare direkt?

Joakim Beijbom
Stefan Gertsen