FRITIDSHEM 174 KVM

Elever och personal trivs bättre när det finns trevliga och bekväma utrymmen med plats för umgänge. Med våra S2000-moduler kan du enkelt skapa ett fritidshem med kök och pingsrum som blir en trivsam plats där alla kan umgås och koppla av. Det finns stora ytor för rörelse och golvvärme för ökad komfort. Lokalerna har stora ljusinsläpp och akustikplattor i tak för en lugn och rofylld miljö.

174 kvm

OMGÅENDE LEVERANS

Komplett kök med kyl/frys, diskmaskin och spis

Stor yta som lätt kan delas in i mindre rum

Ljusa lokaler med stora lekytor

S2000 är vår modul för er som behöver en bra och funktionell skollokal till bästa möjliga pris. Den går att få i en eller två våningar, uppfyller Boverkets byggregler och är inflyttningsklar på 30 dagar. Du behöver bara ett tidsbegränsat bygglov och en hårdgjord och plan yta där modulerna placeras.

Vi tycker att tillfälliga lokaler ska vara bekymmersfria och varken medföra något extra arbete eller obehagliga kostnader för dig som kund. Vi erbjuder ett tryggt och enkelt hyreskoncept där ni får en fast månadskostnad och en kundservice som löser eventuella problem. Service och försäkring ingår självklart i hyran.


Jag vill veta mer! Ring eller maila mig på: