MODULHUS FÖR ALLA BEHOV

Behöver du bra
boenden snabbt?

Våra modulhus kan fungera som det mesta. Allt från korridorsboenden på 36 kvm till flexibla lägenheter på 25-57 kvm, och allt levereras nyckelfärdigt på 30 dagar. De håller hög standard och uppfyller självklart alla Boverkets byggregler. Storleken och funktioner som tillgänglighetsanpassning innebär att modulhusen kan användas både som vanligt boende, omsorgsboende eller studentlägenhet. Gå igenom behoven med oss, så utformar vi en lösning efter era behov, oavsett om ni är en offentlig eller en privat verksamhet. Hyrestiden kan variera från några månader till flera år.

Jag vill veta mer mer!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller kontakta oss direkt här.

Modulhus b2000

Våra svensktillverkade modulhus B2000 är ljusa, handikappanpassade och utrustade med allt man behöver för ett tillfälligt boende. Service, försäkring och löpande underhåll ingår självklart i hyran till en fast månadskostnad, utan överraskningar.

Planritningar

Modulhusen finns i ett basutförande som sedan kan byggas på med pentry, riktigt kök eller flera rum. De går att kombinera med varandra och bygga i en eller två våningar. De är alltid handikappanpassade och uppfyller självklart alla gällande regler.

Lägenhet 25 kvm

En 25 kvm stor enrumslägenhet med fullt utrustat kök, RWC och egen ingång. Kan användas både som vanligt boende, omsorgsboende eller studentlägenhet.

Lägenhet 37 kvm

Ett 37 kvm stort rum i korridor med eget pentry och handikappanpassat badrum. Perfekt som exempelvis vård- och omsorgsboende eller integrationsboende.

Lägenhet 57 kvm

En standardlägenhet på 57 kvm uppbyggd av två stycken B2000-moduler. Lägenheten har fullt utrustat kök i vinkel, sovrum, RWC och egen ingång.

referenser

Det är viktigt att du trivs i dina lokaler, oavsett om de är tillfälliga eller permanenta. Därför har vi satsat på modulhus som har hög grundstandard och stora anpassningsmöjligheter. Detta är vi stolta över. Här kan du se några av de lösningar vi skapat åt våra kunder.

Midlertidig omsorgsbolig

Vidingehem

Växjö kommun hade år 2007 brist på vårdplatser och Expandias modulhus passade perfekt. 34 st lägenheter i två våningar blev resultatet.

Erstatningsbolig

Evakueringsboende

Att spränga en tekniktunnel skapar störande vibrationer för närboende. De erbjuds nu evakueringsboenden i Expandias modulhus.

LSS-boende Expandia Nordrona

Nordrona LSS-boende

Det befintliga LSS-boendet i Norrtälje var i akut behov av renovering och det behövdes en snabb lösning för att komma tillrätta med problemet.

För mer information kontakta mig

Vill du veta mer om våra modulboenden eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter till våra tre olika kontor. 

Johan Vetterskog
Stefan Gertsen

Om Expandia

Expandia är marknadens största leverantör av tillfälliga lokaler. Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor, skolor, förskolor och boenden helt anpassade efter era behov. Vi kan ordna allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service – allt för att vi ska ha nöjda, glada och trygga kunder.