Paviljonger FÖR ALLA BEHOV

PAVILJONGER FÖR FÖRSKOLOR

Många barn i kö?

Trött på trängsel i kapprummet? Eller dags att renovera de permanenta lokalerna? Expandias förskolepaviljonger löser samtliga problem. Paviljongerna har genomtänkt planlösning, stora ljusinsläpp och är från start utrustade med skötrum, kapprum och kök. Service, löpande underhåll och försäkring ingår självklart i månadshyran. Välkommen att läsa mer om våra paviljonger och se hur det går till att hyra av oss.

Jag vill veta mer mer, ring eller maila mig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VÅRA FÖRSKOLEPAVILJONGER

Vi har två olika serier paviljonger för förskolor, S3000 och S2000. Här kan ni läsa mer om dem för att hitta bästa möjliga lösning för just era behov.

fire barnehagebarn som tøyser

S3000 - TÄNK HÖGT

S3000 är Expandias nyaste serie paviljonger. Den är utvecklad med extra höga krav på design, ljuddämpning, komfort och säkerhet och går dessutom att få i upp till tre våningar. Därmed är den optimal för er med begränsad markyta.

Barn som leker i en Expandiabarnehage

S2000 - ORIGINALET

S2000 är vår originalpaviljong för er som behöver en bra och funktionell förskolelokal till bästa möjliga pris. Den går att få i en eller två våningar, uppfyller självklart BBR och monteras nyckelfärdig på 60 dagar.

Planritningar

Att kunna koncentrera sig är nyckeln till framgång i förskolan, därför har vi fokuserat på stora ljusinsläpp, lugn och tyst inlärningsmiljö och fantastisk ventilation. Planlösningen är utformad för att vara så lättmöblerad som möjligt vilket våra kunder ser som en viktig fördel. Självklart finns det stora möjligheter till variation i utformningen av era paviljonger.

referenser

Det är viktigt att ni trivs i era lokaler, oavsett om de är tillfälliga eller permanenta. Därför har vi satsat på paviljonger som har hög grundstandard och stora anpassningsmöjligheter. Detta är vi stolta över. Här kan du se några av de lösningar vi skapat åt våra kunder.

Midlertidig omsorgsbolig

Vidingehem

Växjö kommun hade år 2007 brist på vårdplatser och Expandias modulhus passade perfekt. 34 st lägenheter i två våningar blev resultatet.

Erstatningsbolig

Evakueringsboende

Att spränga en tekniktunnel skapar störande vibrationer för närboende. De erbjuds nu evakueringsboenden i Expandias modulhus.

LSS-boende Expandia Nordrona

Nordrona LSS-boende

Det befintliga LSS-boendet i Norrtälje var i akut behov av renovering och det behövdes en snabb lösning för att komma tillrätta med problemet.

För mer information kontakta mig

Vill du veta mer om våra paviljonger eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter till våra tre olika kontor. 

Anna Karlsson
Anna Karlsson
Joakim Beijbom
Joakim Beijbom
Stefan Gertsen
Stefan Gertsen

Om Expandia

Expandia är marknadens största leverantör av tillfälliga lokaler. Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor, skolor, förskolor och boenden helt anpassade efter era behov. Vi kan ordna allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service – allt för att vi ska ha nöjda, glada och trygga kunder.