PAVILJONGER FÖR FÖRSKOLOR

Många barn i kö? Eller dags för renovering?

Expandias förskolepaviljonger löser samtliga utmaningar.

Paviljongerna har genomtänkt planlösning, stora ljusinsläpp och är från start utrustade med skötrum, kapprum, torkskåp och avdelningskök. Även komfortvärmen i golven uppskattas av våra hyresgäster. Service, löpande underhåll och försäkring ingår självklart i månadshyran och hyreslängden kan variera från några månader till många år. Välkommen att kontakta oss nedan.

Jag vill veta mer mer, ring eller mejla mig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VÅRA FÖRSKOLEPAVILJONGER

Vi har två olika serier paviljonger för förskolor, S3000 och S2000. Här kan ni läsa mer om dem för att hitta bästa möjliga lösning för just era behov.

fire barnehagebarn som tøyser

S3000 - TÄNK HÖGT

S3000 är Expandias nyaste förskolepaviljong. Den är utvecklad med extra höga krav på design, ljuddämpning och komfort och går dessutom att få i upp till tre våningar. Därmed är den optimal för er med begränsad markyta.

Barn som leker i en Expandiabarnehage

S2000 - ORIGINALET

S2000 är vår originalpaviljong för er som behöver en bra och funktionell förskolelokal till bästa möjliga pris. Den går att få i en eller två våningar, uppfyller självklart BBR och monteras nyckelfärdig på 60 dagar.

Planritningar

Att kunna koncentrera sig och leka ostört är viktigt i förskolan, därför har vi fokuserat på stora ljusinsläpp, lugn och tyst inlärningsmiljö och fantastisk ventilation. Planlösningen är omtyckt för vara lättmöblerad och anpassningsbar utifrån verksamhetens behov. De två modulsystemen har snarlika planlösningar som grund men det finns självklart stora möjligheter till variation i utformningen av era paviljonger.

referenser

Det är viktigt att ni trivs i era lokaler, oavsett om de är tillfälliga eller permanenta. Därför har vi satsat på paviljonger som har hög grundstandard och stora anpassningsmöjligheter. Detta är vi stolta över. Här kan du se några av de lösningar vi skapat åt våra kunder.

förskoleverksamhet i moduler blynäsviken

Förskolan Blynäsviken

Expandias populära förskolepaviljonger bildar förskolan Blynäsviken som har fem avdelningar med egna entréer i två våningsplan.

förskolepaviljong

Förskolan Milot

Förskolan Milot med plats för 170 barn och drygt 1800 kvm löser det akuta behovet av förskoleplatser i Sundbyberg.

provisorisk barnehage utomhus

Högalids förskola

46 moduler från Expandia bildar 8 rymliga förskoleavdelningar i naturskön miljö vid vattentornet i nordvästra Trelleborg.

För mer information kontakta mig

Vill du veta mer om våra paviljonger eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning? Här hittar du kontaktuppgifter till våra tre olika kontor. 

Anna Karlsson
Joakim Beijbom
Stefan Gertsen

Om Expandia

Expandia är en av  marknadens största leverantörer av paviljonger. Vi erbjuder nyckelfärdiga kontor, skolor, förskolor och boenden helt anpassade efter era behov. Vi kan ordna allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service – allt för att vi ska ha nöjda, glada och trygga kunder.