PERSONALRUM 115 KVM

Många skolor är idag trångbodda och personalytor har omvandlats till undervisningsytor. Fyra stycken av våra S2000-moduler bildar snabbt och enkelt ett personalrum som kan hyras så länge ni behöver. Ni får en lugn yta med egen entré och kapprum. Dessutom ett kök med diskmaskin, kyl/frys, mikro och som självklart är förberett för kaffeautomat. Separat samtalsrum och toalett i direkt anslutning. Lokalerna har stora ljusinsläpp och akustikplattor i tak för en lugn och rofylld arbetsmiljö.

115 kvm

0:-/mån 2020* (därefter 17.800:-/mån)

Sociala ytor med fullt utrustat kök

Egen entré och kapprum

Fri service och försäkring

S2000 är vår modul för er som behöver en bra och funktionell skollokal till bästa möjliga pris. Den går att få i en eller två våningar, uppfyller Boverkets byggregler och är inflyttningsklar på 30 dagar. Du behöver bara ett tidsbegränsat bygglov och en hårdgjord och plan yta där modulerna placeras.

Vi tycker att tillfälliga lokaler ska vara bekymmersfria och varken medföra något extra arbete eller obehagliga kostnader för dig som kund. Vi erbjuder ett tryggt och enkelt hyreskoncept där ni får en fast månadskostnad och en kundservice som löser eventuella problem. Service och försäkring ingår självklart i hyran.


Jag vill veta mer! Ring eller maila mig på:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.