SKOLBIBLIOTEK 202 KVM

Saknar din skola platser för studiero och läsning? Sju stycken av våra S2000-moduler bildar snabbt och enkelt ett ljust och härligt skolbibliotek med plats för massor av elever, böcker och studiero. I direkt anslutning finns ett rum med 8-10 arbetsplatser för personal samt ett mindre samtalsrum. Lokalerna har stora ljusinsläpp och akustikplattor i tak för en lugn och rofylld inlärningsmiljö.

202 kvm

OMGÅENDE LEVERANS

Skolbibliotek med plats för både litteratur och lärande

Självstudieplatser i anslutning till entrén

Personalarbetsrum med pentry och eget samtalsrum

S2000 är vår modul för er som behöver en bra och funktionell skollokal till bästa möjliga pris. Den går att få i en eller två våningar, uppfyller Boverkets byggregler och är inflyttningsklar på 30 dagar. Du behöver bara ett tidsbegränsat bygglov och en hårdgjord och plan yta där modulerna placeras.

Vi tycker att tillfälliga lokaler ska vara bekymmersfria och varken medföra något extra arbete eller obehagliga kostnader för dig som kund. Vi erbjuder ett tryggt och enkelt hyreskoncept där ni får en fast månadskostnad och en kundservice som löser eventuella problem. Service och försäkring ingår självklart i hyran.


Jag vill veta mer! Ring eller maila mig på: