Expandias produkter

, ,
careofhaus
 • Varför hyr ni ut lokaler i stället för att sälja?
  Genom att ta ansvar för de tillfälliga lokalerna som hyresvärd kan vi se till att våra kunder får en bra helhetsupplevelse. Även om det kan se enkelt ut att ställa ut tillfälliga lokaler kräver det en hel del expertis.
 • Hur många plan kan man montera era moduler i?
  Vi har olika modultyper som klarar 2 eller 3 våningar som standard. Prata med oss om just era förutsättningar så hittar vi den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för er.
 • Vad har ni för standardmoduler?
  Vi har färdiga modulsystem för skola, förskola, kontor och boende för montage i 2 eller 3 plan. Det gör att det går snabbt och lätt att få era nya lokaler inflyttningsklara. Inget behöver byggas på plats utan modulerna kommer klara och monteras ihop på ett par veckor.
 • Kan jag utforma min modul som jag vill?
  Vi har verksamhetsanpassade lokaler för förskola, skola, kontor och boende. Det betyder att vi har olika standardlösningar inom varje segment som går att kombinera i massor av olika kombinationer utifrån era önskemål. Dessutom finns det möjlighet att utifrån dessa basmoduler specialanpassa ytterligare för att få just den lösning som ni önskar. Det bästa är att ni kontaktar oss för specifika frågor om planlösningar.
 • Hur ser era flyttbara lokaler ut?
  Navigera runt i våra virtuella visningsmoduler här så får du en bra känsla för hur de ser ut. Eller kontakta oss för ett besök! Både i Västerås och Klippan sitter vi i våra egna kontorsmoduler.
 • Går det att flytta wc till ett annat ställe?
  Våra moduler är färdigbyggda och vill man flytta en toalett så är det oftast möjligt men förenat med extra kostnader.
 • Vad har ni för golv i era moduler?
  Expandias förskolemoduler har alltid golvvärme som standard för att barnen ska kunna trivas och leka på golvet året runt. I skolsal/allrum och lekrum/ grupprum är ytskiktet linoleum. I entré och toaletter är det våtrumsmatta, samt i vissa grupprum.
 • Kan man välja fasadfärg?
  Javisst. Alla våra moduler kommer i en ljusgrå standardkulör men det går att måla om i vilken nyans man vill. Expandia kan hjälpa till med detta om ni önskar. Viktigt att tänka på är dock att modulerna måste återställas till sin standardkulör efter hyrestidens utgång. Detta för att de snabbt ska kunna kombineras ihop med andra expandia-moduler och bilda nya lokaler någon annanstans.

GLAD SOMMAR!

Äntligen är sommaren här och vi vill säga tack till alla våra härliga kunder! Hittills ...

Läs mer

De 5 vanligaste myterna om moduler

Moduler är ett växande fenomen i Sverige och branschen omsätter idag cirka tre miljarder kronor. Men ...

Läs mer

Returer driver nytänkande - Hållbarhetsrapport 2020

De senaste åren har mängden returer av moduler ökat stadigt, det vill säga de moduler ...

Läs mer

Förskola i tillfälliga lokaler: Här är allt du behöver veta

Kvaliteten på moduler har ökat generellt liksom myndigheternas krav på dem. Branschens främsta kvalitetsmoduler brukar ...

Läs mer

Hyra moduler: Cirkulär lösning som gör stor samhällsnytta

Regeringen beslutade 2020 om en offensiv nationell strategi för en cirkulär ekonomi. Den går ut ...

Läs mer