Marknadens modernaste moduler

Vi ordnar allt från ritningar, bygglov och markarbeten till el, VVS och montage. Dessutom sköter vi löpande underhåll och service.

Låt oss hjälpa dig att välja rätt

Referenser

LSS-boende Expandia Nordrona

Nordrona LSS-boende

Norrtälje
Det befintliga LSS-boendet i Norrtälje var i akut behov av renovering och det behövdes en snabb lösning för att komma tillrätta med problemet.
Läs mer
Expandias paviljonger i trelleborg

Högalids förskola

Trelleborg
46 moduler från Expandia bildar 8 rymliga förskoleavdelningar i naturskön miljö vid vattentornet i nordvästra Trelleborg.
Läs mer
Erstatningsbolig

Evakueringsboende

Henriksdal, Stockholm
Medan Stockholm Vatten spränger en tekniktunnel behövs evakuerings-boenden åt de närliggande hyres- och bostadsrättsföreningarna. Expandias boendemoduler blev lösningen.
Läs mer
Sveriges kjappeste skole

Falkbergsskolan

Tullinge
Medan den nya Falkbergsskolan i Botkyrka byggs kommer de 400 eleverna att undervisas i tillfälliga lokaler från Expandia Moduler.
Läs mer
Midlertidig skole

Herrängens skola

Älvsjö
Renovering och utökning av befintlig skola gjorde att Expandias tillfälliga paviljonger blev ett bra ersättningsalternativ under byggtiden.
Läs mer
Kjøkken i midlertidig boligpaviljong

Lägenhet 57 kvm

En standardlägenhet på 57 kvadratmeter uppbyggd av två stycken B2000-moduler. Lägenheten har fullt utrustat kök i vinkel, sovrum, RWC och egen ingång.
Läs mer
Midlertidig leilighet

Rum i korridor 37 kvm

Ett 37 kvm rum i korridor med eget pentry och handikappanpassat badrum. Perfekt som exempelvis vård- och omsorgsboende, demensboende eller integrationsboende.
Läs mer
Midlertidig omsorgsbolig

Vidingehem Bo

Växjö
Växjö kommun hade år 2007 brist på vårdplatser och Expandias boendemoduler passade perfekt. 34 st lägenheter i två våningar blev resultatet.
Läs mer
K10 moduler

Helsingborgs hamn

Helsingborg
Helsingborgs hamn expanderar. För att frigöra plats för fler containeruppställningar behövde kontoret med omklädningsrum flyttas. Expandias kontorsmoduler K10 passade perfekt.
Läs mer
Kjapt kontor thule

Thule Group

Hillerstorp, Småland
Thule Group expanderar i snabb takt, både vad det gäller produktions-, test- och kontorsytor. Idag skapar 20 expandiamoduler yteffektiva kontorslandskap åt företaget i Hillerstorp.
Läs mer