expandia expanderar i norrland

Vi expanderar i Norrland!

Åsa Ledin

Nu stärker vi vår lokala närvaro i Norrland genom att starta upp ett kontor i Umeå och hälsar Tomas Lindgren välkommen till oss. Tomas har en gedigen erfarenhet från att ha arbetat 23 år i modulbranschen i norra Sverige och kan därför det mesta som rör tillfälliga lokaler.

”Med den utveckling som sker i Norrland med industriella storsatsningar och snabbt växande städer ser vi ett ökat behov av en starkare lokal närvaro. Våra kunder kommer få en ännu bättre service och med ett lokalt kontor i Umeå vässar vi vårt erbjudande ytterligare. Tomas erfarenhet och vilja att alltid sätta kunden i fokus gör honom till en utmärkt ambassadör för Expandia.” säger Martin Lundbergh, försäljningschef på Expandia Moduler

Med modullager i Västerås har långa transportvägar tidigare varit en utmaning för oss att vara konkurrenskraftiga i Norrland. Nu när vi som enda modulleverantör i branschen har möjlighet att frakta våra moduler på tåg så är situationen en helt annan. Vi ser dessutom ett ökat intresse för våra produkter i norra Sverige där man förstår kvaliteten av svensktillverkade trämoduler och också uppskattar det personliga engagemang som finns i familjeägda bolag som Expandia.

Läs här hur vi hjälpte Akademiska Hus att lösa det akuta lokalbehovet för Luleå Tekniska Universitet

 För frågor, tveka inte att höra av er!

Tomas Lindgren

Tomas Lindgren Expandia

Säljare, Expandia Nord
070-550 08 84
tomas.lindgren@expandia.se