• Behöver ni extra utrymme till er verksamhet?

    Att hyra tillfälliga lokaler är den perfekta lösningen. De löser alla typer av behov utan de bekymmer och risker som andra lokaler innebär. Testa vår kontorskalkylator och få ett pris direkt.

Sedan 1989 har vi utvecklat ett system för tillfälliga lokaler. Ett system där allt skapas för att återanvändas. Inget används bara en gång. Vi har visat att en fyrkantig lösning kan vara helt cirkulär, och tack vare det blivit en av Nordens ledande leverantörer av tillfälliga lokaler.

Expandia har skapat tillfälliga lokaler för

Välkommen till
Expandia Outlet!

Missa inte vår outlet där vi samlat moduler som är till salu. Till extra bra pris.

Krångligt med offentliga
upphandlingar?

Ladda hem vår kostnadsfria guide med tips och råd från experter.

Vad kostar ett
nytt kontor?

Det ska vara enkelt att anpassa sig! Testa vår kontorskalkylator och få ett pris direkt.

3 000 LOKALER SEDAN 1989

Sedan vi startade för över 30 år sedan har vi levererat tusentals tillfälliga lokaler till skolor, företag och boenden över hela Sverige. Här kan du se några av de lösningar vi skapat åt våra kunder.

Vad skiljer oss från andra?

Det är svårt att veta skillnaden mellan olika modultillverkare, speciellt när många liknar varandra. Här är några av de saker som gör Expandia till ett tryggt och säkert val.

Ska vi kolla på din 
mark tillsammans?

Vi kommer gärna ut och ritar och funderar på plats. Självklart utan någon kostnad. Det är alltid enklare att hitta en bra lösning när vi sett och upplevt platsen ni tänkt bygga på. Vi ses!

En fyrkantig idÉ som är helt cirkulär

Expandia skapades för att hjälpa skolor, boenden och företag att hantera det oväntade. För oss var det viktigt att vår lösning var hållbar. Något som idag är minst lika viktigt. Här kan du läsa mer om vår cirkulära modell och vårt hållbarhetsarbete.